Svetuje vam

Melita Žiher
vodja prodaje Žiher hiš
M: 041 488 886
E: melita.ziher@ziher.si

Arhiv novic Žiher hiše

Z veseljem sporočamo, da bomo zaradi uspešne rasti podjetja in vedno večjega obsega dela razširili kapacitete svoje proizvodnje.
Družini že zgrajenih vzorčnih Žiher hiš se bo kmalu pridružila nova – ponosni smo, da trenutno poteka gradnja že druge vzorčne Žiher plus energijske hiše.
Izkoristite AKCIJO, postanite del prihodnosti bivanja in eno izmed Žiher hiš spremenite v svoj dom, ki vas bo dnevno navduševal s prostorno notranjostjo in dovršenim zunanjim izgledom.
Spoštovani!
 
Od 13. do 18. marca 2018 nas obiščite na Sejmu Dom (dvorana F, razstavni prostor 35), ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Vas zanima, kako se gradi Žiher plus energijska hiša? Gradnjo si lahko ogledate tudi v živo, saj za vas omogočamo dneve odprtih vrat na gradbišču.
Vsem partnerjem in kupcem želimo vesel božič ter srečno in uspešno 2018. 
Verjamemo, da lahko skupaj z vami dosežemo sanje in vam pomagamo uresničiti vaše. 
V luksuznem glamping naselju Sončna dolina (Sun Valley), kjer se srečata slikovita narava in moderno udobje, je nastala prava zimska pravljica ...
Včeraj 28.11.2017 so v Biotermah Mala Nedelja svečano otvorili luksuzno glamping naselje Sončna dolina oz. Sun Valley ...
Samo še do nedelje, 12. novembra, nas lahko obiščete tudi na sejmu Dom Plus na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in izkoristite posebno sejemsko ponudbo.
25. 5. 2017 podpisana pogodba za izvedbo glamping naselja
Akcijska cena Žiher hiše Siena 95 in Smart Trend 105
HäuslbauerMesse Klagenfurt 1.-3. Februar 2013
Moderna in uporabno zasnovana individualna Žiher hiša Exclusive, ki vas bo s svojo dovršeno arhitekturo zagotovo prepričala
Ob nakupu Žiher hiše Cubus, vam priznamo 100% popust za nakup kuhinje z aparati.