Svetuje vam

Melita Žiher
vodja prodaje Žiher hiš
M: 041 488 886
E: melita.ziher@ziher.si

Sistemi ogrevanja

Glavni razlog, da so Žiher hiše resnično prave plus energijske hiše, hiše za samo-podpornike je, da so energijsko samozadostne. Vse Žiher stranke želijo biti neodvisne od dobaviteljev energije, od katerih jih večina onesnažuje okolje z bencinom, plinom, premogom, ali jedrskimi elektrarnami. Žiher hiše so energijsko učinkovite in varujejo okolje.


VIESSMANN


Pameten, učinkovit in enostaven sistem. Ogrevanje. Prezračevanje. Priprava tople vode in fotovoltaično pridobivanje električne energije. Te komponente morajo biti konceptualno usklajene med seboj in pametno povezane, da so lahko kar najbolj učinkovite. Zelo udobno upravljanje - z enim samim skupnim krmilnim sistemom. Poleg tega skrbi za vzdrževanje sistemskih komponent en sam serviser, tako, da je pristojnost jasno določena.

Isti dobavitelj in serviser za vse, brez mešanja proizvodov.
Več informacij o naših sistemih »
 
 
 

Prednosti Žiher hiš

 
 

Toplotna črpalka


Okoliški zrak vsebuje dovolj toplotne energije, da lahko pokriva nizko potrebo po ogrevanju hiše. S toplotno črpalko lahko izkoriščate okoliško toploto in ogrevalno temperaturo dvignete na želeno raven.


Visoko učinkovita in tiha.


Prezračevanje


Zahvaljujoč kontroliranemu zračenju je v vaši hiši 24 ur na dan zagotovljen dotok svežega zraka. Serijski filtrirni sistem - zagotavlja najboljšo prostorsko klimo, v kateri lahko uživajo tudi alergiki.


Ko vaša hiša zadiha.


Fotovoltaika

Žiher hiša je po energetski učinkovitosti vodilna na trgu, saj za ogrevanje in pripravo tople vode potrebuje zelo malo energije. Vaša hiša čez dan proizvede več solarne energije kot jo sami potrebujete.


Serijsko vgrajeno v Žiher hiše.


Shranjevanje energije


Potreba po energiji za ogrevanje, zračenje in pripravo tople vode je v hiši izjemno majhna. Hiša je samooskrbna, to za vas pomeni, da sami proizvajate električni tok, ga shranjujete in uporabljate, ko ga potrebujete.


Poplačano s soncem.